İTSO’da yönetim tek listeyle belirleniyor…

İTSO’da yönetim tek listeyle belirleniyor… İTSO’da yönetim tek listeyle belirleniyor… İTSO’da yönetim tek listeyle belirleniyor…İTSO’da yönetim tek listeyle belirleniyor…

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni dönem görev yapacak 52 kişilik Meclis üyeleri tarafından, Yönetim Kurulu, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin kurulu seçimlerini yaptı.

Olağan genel kurulda 22 meslek grubundan 52 temsilcinin seçildiği İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ilk oturumunu bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Levent Hakkı Yılmaz’ın Başkanlığında tek listenin yer aldığı Yönetim Kurulu, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin kurulunun belirlenesi için Meclis üyeleri sandık başına gitti.

İlçe Seçim Kurulu görevlilerinin nezaretinde yapılan seçimde meclis üyeleri saat 14.00’e kadar oy kullanma işlemlerini tamamlayacaklar. Üç ayrı sandıkta oy kullanıldığı seçimlerin ardından Levent Hakkı Yılmaz Başkanlığındaki yeni dönem Yönetim Kurulunun seçilmesinin ardından öğleden sonra ise Meclis divanı ile organ seçimleri yapılacak.

Önceki İçerikİSKENDERUN’LU OKÇULAR K.MARAŞ’TAN MADALYA İLE DÖNDÜ
Sonraki İçerikARSUZ’DA “MUHTARLAR GÜNÜ” BULUŞMASI
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.