Beyaz Akademi İş Sağlığı ve Güvenliğinde Güvenin Adresi

Beyaz Akademi İş Sağlığı ve Güvenliğinde Güvenin Adresi Beyaz Akademi İş Sağlığı ve Güvenliğinde Güvenin Adresi Beyaz Akademi İş Sağlığı ve Güvenliğinde Güvenin Adresi Beyaz Akademi İş Sağlığı ve Güvenliğinde Güvenin Adresi Beyaz Akademi İş Sağlığı ve Güvenliğinde Güvenin Adresi Beyaz Akademi İş Sağlığı ve Güvenliğinde Güvenin AdresiBölgemizde İş Sağlığı ve İş Güvenliği Hizmetleri ile Danışmanlık hizmeti veren Beyaz Akademi Danışmanlık Hizmetleri iş sağlığı ve güvenliğinde güvenin adresi.
Türkiye’nin önde gelen sanayi, turizm ve Liman şehirlerinden biri olan Bölgemizde işe girmek isteyen yeni işe başlayan ve çalıştığı işlerde ihtiyacı hissedilenler İş Sağlığı ve İş Güvenliği, Mesleki Eğitimler, İlk Yardım Eğitimi, Periyodik Kontroller, İşe Giriş Sağlık Raporu, Mobil Sağlık konularında hizmet veren Beyaz Akademi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketinde, Tarama aracı da mevcut olup, ihtiyaç halinde hizmet veriyor.
Genç ve dinamik kadrosu ile bölgemizde önemli bir ihtiyacı gören Beyaz Akademi çalışanları ve emekçileri yarına güvenle hazırlıyor.
Beyaz Akademi Kurucusu Ahmet Benli, Sektörü ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde; “İskenderun ve Payas Bölgesinde kurduğumuz ofislerle başarı grafiğimizi her geçen gün arttırıyor, sektörlerin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap vermeye çalışıyoruz ve asla kalitemizden ödün vermiyoruz. Bölgemizin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren firmalar ve çalışanların da bizleri tercih etmesi işimizi ne kadar ciddiyetle yaptığımızı gösteriyor. Bizleri tercih eden tüm firmalarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.