İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’den; Başkan İbrahim Gül’e İade-i Ziyaret

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’den; Başkan İbrahim Gül’e İade-i Ziyaret İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’den; Başkan İbrahim Gül’e İade-i Ziyaret İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’den; Başkan İbrahim Gül’e İade-i Ziyaret İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’den; Başkan İbrahim Gül’e İade-i Ziyaret
Geçtiğimiz aylarda İskenderun Kaymakamı olarak göreve atanan Sayın Murat Sefa Demiryürek, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret ederek, ilçe ve yapılan hizmetler üzerine sohbet etti.
Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyaret programında Kaymakam Demiryürek’e teşekkür eden Başkan Gül, “Bizleri ziyaretleriyle onurlandıran kaymakamımız Demiryürek’e çalışmalarında başarılar diliyorum. İskenderun çok özel ve güzel bir şehir, umuyorum ki kaymakamımızda yapacağı çalışmalarla adından sıkça söz ettirecek.” İfadelerini kullandı.
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’de yaptığı teşekkür konuşmasında, “Belen ile ilgili yaptığım araştırmalarda Hatay’ımızın çok özel ve önemli ilçelerimizin başında Belen geliyor. Tarihi geçmişiyle, yöresel lezzetleri ve ülkemizin en önemli geçiş noktalarının birine kurulan önemli bir ilçemiz. Belediye Başkanımızın da yaptığı hizmetler gerçekten takdire şayan, Başkanımıza bir kez daha başarılı çalışmalardan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum”. Dedi.
Ziyaret sonunda yöresel ürünlerin olduğu hediye sepetini Kaymakam Demiryürek’e taktim eden Belediye Başkanı İbrahim Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Önceki İçerikMÜHİMMAT FABRİKASI YAPIMINDAKİ BÜROKRATİK SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ
Sonraki İçerikBELEN GAZİ ABDURRAHMAN PAŞA İLKOKULU’NDA ÖĞRENCİLER MUTLU, ÖĞRETMENLER MUTLU, VELİLER MUTLU…
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.