Yüksek İnşaat Mühendisi Av.Dr.Levent Mazılıgüney İTSO’da Seminer Verdi

Yüksek İnşaat Mühendisi Av.Dr.Levent Mazılıgüney İTSO’da Seminer Verdi Yüksek İnşaat Mühendisi Av.Dr.Levent Mazılıgüney İTSO’da Seminer Verdi Yüksek İnşaat Mühendisi Av.Dr.Levent Mazılıgüney İTSO’da Seminer Verdiİnşaat Mühendisleri ve Şantiye Şeflerinin Hukuki Cezai Sorumlulukları Anlatıldı
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında “İnşaat Mühendisleri ve Şantiye Şeflerinin Hukuki Cezai Sorumlulukları” anlatıldı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak katılan Yüksek İnşaat Mühendisi Hukukçu Av.Dr.Levent Mazılıgüney İnşaat Mühendisleri ve Şantiye Şeflerinin Hukuki Cezai Sorumlulukları” konusunda katılımcılara teknik ve hukuki bilgiler vererek, konunun önemine dikkat çekti.
Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcisi Kerem Özdemir; “Göreve geldiğimiz günden bu yana meslektaşlarımıza ve üyelerimize en iyi hizmeti vermenin yanı sıra mesleki eğitimler seminerler ve toplantılar düzenliyoruz. Bu gün de meslektaşlarımız için son derece önem arz eden “İnşaat Mühendisleri ve Şantiye Şeflerinin Hukuki Cezai Sorumlulukları” konusunda en yetkili ağızdan bilgiler aldık. Sorumluluk ve özveri isteyen mesleğimizin ne kadar hayati önem taşıdığı bu toplantıda vurgulanmış oldu” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.