BAŞARILAR!

BAŞARILAR! BAŞARILAR! BAŞARILAR! BAŞARILAR!

Geçen sezon elde ettiği şampiyonlukla Tekerlekli Basketbol Süper Ligi’ne çıkma başarısı gösteren İskenderun Tosyalı Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, yeni sezona düzenlenen kokteylle ‘Merhaba’ dedi.

Kulüp lokalinde gerçekleşen tanıtım etkinliğine, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı H. Levent Yılmaz, ATSİAD Başkanı Mithat Ceritbinmez, İTSO Başkan adayı Atıf Ceritbinmez, işadamları, sporcular ve teknik heyet katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Suat Atasever, süper lige heyecan ve renk katmanın yanında rakiplerin korkulu rüyası haline geleceklerini savundu.

ATAMER YILLAR SONRA TAKIMIN BAŞINDA
Türkiye’nin ilk bedensel engelliler takımını İskenderun’da kurarak ülke geneline yayılmasına ön ayak olan Antrenör Rıfat Atamer, yıllar sonra kendi takımının başına antrenör olarak geldi.

Belediye Başkanı Tosyalı, İskenderun’u süper ligde temsil edecek olan İskenderun Tosyalı Tekerlekli Sandalye Basketbol takımına başarılar dilerken, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda da desteklerini esirgemeyecekleri sözünü verdi.

Milletvekili Özel ise, engelliler basketbol takımından yeni sezonda da aynı performans ve başarıyı beklediklerini ifade ederek, kente geniş kapsamlı bir tenis kordu projesi için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Konuşmaların ardından Başkan Atasever, Belediye Başkanı Tosyalı ve Milletvekili Özel’e adlarının yazıldığı forma hediye etti.

Önceki İçerikİskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası yönetiminden Sahil Güvenlik Grup Komutanı’na ziyaret
Sonraki İçerikARSUZ’A BİR ÖDÜL DAHA!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.