BİREY OKULLARINDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

BİREY OKULLARINDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR BİREY OKULLARINDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR BİREY OKULLARINDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR“Birey Okulları Kazandırıyor”

2022-2023 Eğitim Öğretim yılına merhaba diyen Birey Eğitim kurumlarında, zorlu maraton başladı. Birey Okulları, Dershaneleri ile bütünleşerek, öğrencilerine bol seçenekler sunuyor. İskenderun ve Denizcilerde şubeleri bulunan Birey Eğitim Kurumlarında kayıtların devam ediyor.
Birey Okulları sahibi Murat Soyak değerlendirmesinde; “2022-2023 Eğitim Öğretim yılımızın, öğrenci velilerimiz ve halkımız için başarılı bir yıl olmasını diliyorum. Yeni Eğitim öğretim yılana da tüm eğitim kadromuz ile birlikte iddialı girmiş bulunuyoruz. Okullarımızda ve Dershanelerimizde öğrencilerimize eğitim öğretimin yanı sıra, sosyal faaliyetler, genel kültür, test ve bol meteryaller sunuyoruz. Tecrübeli eğitimcilerimizin yanı sıra genç, dinamik eğitim kadrolarımızın enerjileri ile yeni eğitim öğretim yılında da tüm imkanlarımızı öğrencilerimizin hizmetine sunmanın gayreti içerisinde olacağız. Öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını bir kez daha kutlar, başarılar dilerim” dedi.
Birey Eğitim Kurumlarını tercih eden öğrenciler ise, Birey Eğitim Okulları ve idarecilerine, kendilerine sundukları imkandan dolayı teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılında en iyi dereceyi elde etmek için çalışacaklarını ifade ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.