İste’de akademik kurul toplantısı

İste’de akademik kurul toplantısı İste’de akademik kurul toplantısı İste’de akademik kurul toplantısı İste’de akademik kurul toplantısıİskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, düzenlediği toplantıda İSTE Öğretim Üyeleri ile bir araya geldi.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, düzenlediği toplantıda İSTE’de görev yapmakta olan Doktor Öğretim Üyeleri, Doçentler ve Profesörlerle bir araya geldi. 23 Eylül Cuma günü İSTE Mimarlık Fakültesi Turkuaz Salon’da gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantısına İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Meltem Eken, Prof. Dr. Mustafa Yüksek, İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç da iştirak etti.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Akademik Kurul Toplantısı’nda konuşan Rektör Depci, 26 Eylül’de başlayacak yeni Eğitim- Öğretim yılının herkes için başarı dolu olmasını diledi. 17 Ekim’de Akademik Açılış Törenini sürpriz isimleri konuk ederek yapacaklarını ifade eden Rektör Depci, “Rektörlük görevim bir yana ben de sizler gibi bir akademisyenim. İSTE’yi çok sevdim, gönül verdim İSTE için çalışıyorum. Gönlü bizimle beraber İSTE için atanlarla bir arada olmak için bugün buradayız” dedi. Her gün içinde bulundukları üniversitenin gelişiminin gözle görülür şekilde arttığına değinen Rektör Depci “Önümüze bakıyoruz, geleceğimizi daha parlak yapmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu
Rektör Depci konuşmasını “İSTE’ye katkı sunan, değerini yükselten, çalışan ve üreten hepinizden Allah razı olsun. İyi ki varsınız” diyerek tamamladı.

Önceki İçerikİSTE’DE BİR PROJEYE DAHA DESTEK GELDİ
Sonraki İçerikBaşkan Döner’den Kaymakam’a nezaket ziyaret
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.