NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKOKULU’NDAN YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKOKULU’NDAN YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKOKULU’NDAN YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKOKULU’NDAN YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKOKULU’NDAN YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

Yeni eğitim ve öğretim dönemi, Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu’nda muhteşem müzikal şölenle başladı. Okul Kurucularından Hayırsever Suna Tekin, öğrencilerin ilk günkü heyecanını paylaşarak yine duygu ve gurur dolu anlar yaşadı.
Dün ilk ders zilinin çalmasıyla her okulda olduğu gibi Naci Suna Oktay Tekin İlkokulu’nda da coşku ve mutluluk hakimdi.
Okul Müdürü Berivan Şahin Kuyubaşıoğlu ve idareciler müzikli gösteri ile öğrencilerine okulun kapılarını açtı, onları kucakladılar.
Okul kurucularından Suna Tekin de bu günde öğrencilerinin sevincini paylaştı. Öğrencileri sevgi ile kucaklayan Tekin, “İlkokula başlarken, duyduğumuz heyecanı unutmadık. Okul sizlerle güzel.. Her zaman yanınızdayız. Ülkemizin geleceğine yön verecek sizlersiniz.
Bizlerde sizlerin her zaman yanındayız. Yeni eğitim dönemimiz öğrencilerimize, öğretmenlerimize eğitim camiamıza ve velilerimize hayırlı olsun”dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.