Okul Öncesi Eğitim Sürecinde Oryantasyon Konulu Seminer Düzenlendi

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER)
‘Okul Öncesi Eğitim Sürecinde Oryantasyon’ Konulu Seminer Düzenlendi
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında “Okul Öncesi Eğitim Sürecinde Oryantasyon’ konulu seminer düzenlendi.
Faaliyete girdiği günden bu yana öğrenci ve velilere okul öncesi eğitimler konusunda eğitim, toplantı ve seminerler veren Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER), yine önemli bir seminere daha imza attı.
Okul Öncesi Kreş ve Eğitim Kurumu Temsilcileri ile velilerin katıldığı seminerde, Hatay M.K.Ü.Öğretim Görevlisi Sezai Demir, “Okul Öncesi Eğitim Sürecinde Oryantasyon’ konulu verdi.
Okul Öncesinde velilerin ve öğrenicilerin yapması gereken konuları başlıklar halinde sıralayan Hatay M.K.Ü.Öğretim Görevlisi Sezai Demir, öğrenci velileri ve eğitim kurumları idarecilerin birlikte uyum içerisinde hareket etmeleri ile, başarıyı yakalayabileceğine vurgu yaptı.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Başkanı Levent Erdem ise, “Dernek olarak velilerimize ve üyelerimize yönelik bilgilendirme toplantılarına devam ediyoruz. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı başında düzenlemiş olduğumuz bir seminer oldukça verimli geçti. Bu vesile ile yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, velilerimiz ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Önceki İçerikTÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİNE ATILAN “ATOM BOMBASI!”
Sonraki İçerikBaşkan Gül Türkmenbeyi ile görüştü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.