ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN GEÇİCİ BARINMA EVİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN GEÇİCİ BARINMA EVİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN GEÇİCİ BARINMA EVİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN GEÇİCİ BARINMA EVİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN GEÇİCİ BARINMA EVİCHP İl Teşkilatı öncülüğü ile CHP İl Başkan yardımcısı Ali Abbas Alay’ın gayreti ile üniversite öğrencileri için misafirhane hizmete girdi.
Şehir dışından ilk kez şehrimize gelecek öğrencilerin yurt çıkana kadar ve kayıt esnasında geçirdikleri sürede geçici olarak kalabilecekleri bir misafirhaneyi hizmete açan İş insanı Ali Abbas Alay, geçici misafirhaneyi kamuoyu ile paylaştı.
Burada kısa bir açıklama yapan İş İnsanı Ali Abbas Alay, “Dışarıdan gelen öğrencilerin geçici olarak barınma sorunu olduğunu biliyorduk. Bir misafirhane nasıl yaparız diyerek kolları sıvadık ve elimizden geldiği kadar güzel yer yarattık. Öğrencilerimiz geçici olarak ya da barınma sorununu çözene kadar kalıcı olarak misafirhanemizde konaklayabilirler. Elektirik ve Su ücretleri dahil ihtiyaçlarıı da biz karşılayacağız. İskenderun gibi güzel bir şehirde dışarıdan gelen kardeşlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyarız. Tek yapmaları bana, CHP İlçe Teşkilatımıza veya İl Teşkilatımıza başvurmalarıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Kız erkek öğrenci olmak üzere toplamda 20 kapasiteli geçici misafirhane öğrencilerimizin hizmetine girmiş oldu.

Önceki İçerikTRANSANATOLIA HATAY’DAN START ALIYOR
Sonraki İçerikSMA nedir? Biz ne yapabiliriz
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.