Birey Eğitim Kurumları Kazandırmaya Devam Ediyor

Birey Eğitim Kurumları Kazandırmaya Devam Ediyor Birey Eğitim Kurumları Kazandırmaya Devam Ediyor Birey Eğitim Kurumları Kazandırmaya Devam Ediyor“Birey Okulları Kurucusu Murat Soyak; “İnsana Yatırım Yapıyoruz”
İskenderun’da Eğitim öğretimin yanı sıra öğrencileri Lise ve üniversiteye hazırlayan Birey Eğitim Kurumları kazandırmaya deva ediyor.
Birey Okulları Kurucusu Murat Soyak, Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede; “Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı ve öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını aldı. Türkiye’nin en köklü ve saygın üniversitelerini kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Birey Eğitim Kurumları olarak her zaman insana yatırım desturu ile hareket ediyoruz. Genç, dinamik ve tecrübeli eğitim kadromu ile birlikte yaz kış, gece gündüz demeden öğrencilerimize en kaliteli eğitimi, en iyi materyallerle sunduk. İskenderun’da marka bir kurum haline gelmemizde emeği geçen öğretmenlerimizden çalışanlarımıza ve tüm ekibimi yürekten kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda Birey Eğitim Kurumları olarak başarı grafiğimizi daha da yukarlara çıkaracağız. Her daim kendini yenileyen, teknolojiyle birlikte bu zorlu sınav maratonunda en önde olmak için yılmadan yorulmadan var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz her zaman zirvede yer almaktır” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.