Saadet Partisi GİK Üyesi Doç.Dr.Necmettin Çalışkan Yayladağı Aba Güreşlerine Katıldı

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç.Dr.Necmettin Çalışkan Yayladağı Aba Güreşlerine Katıldı Saadet Partisi GİK Üyesi Doç.Dr.Necmettin Çalışkan Yayladağı Aba Güreşlerine Katıldı Saadet Partisi GİK Üyesi Doç.Dr.Necmettin Çalışkan Yayladağı Aba Güreşlerine Katıldı Saadet Partisi GİK Üyesi Doç.Dr.Necmettin Çalışkan Yayladağı Aba Güreşlerine Katıldı“Aba Güreşlerinde Yiğit Erler İndi Meydana”
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan İl Başkanı Mustafa Ege ile birlikte Yayladağı’nda düzenlenen Geleneksel Aba Güreşlerine katıldılar.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 21.cisi yoğun katılımla gerçekleşen Aba Güreşleri Kültür ve Sanat Festivali kıran kırana mücadelelere sahne oldu.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan İl Başkanı Mustafa Ege ile birlikte Yayladağı’nda düzenlenen Geleneksel Aba Güreşlerine katılarak, sporculara başarılar dilediler.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan İl Başkanı Mustafa Ege protokol üyeleri ve bölgenin dört bir tarafından gelen sporcu ve vatandaşlar Ata Güreşi olarak kabul edilen Aba Güreşlerini izleme heyecanını yaşadılar.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.