İTSO YÖNETİMİ ECZANE TEKNİSYENLERİNİN KAHVALTISINA KATILDI

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği ve Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Cemal Çelik, dernek yönetim kurulu ve üyeleri kahvaltıda buluştu.

Program öncesi konuşan İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği ve Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyon Başkanı Cemal Çelik; “1997’de 10 kişi bir araya gelerek Eczane Teknisyenleri sektörünü meslek grubuna geçirmek için mücadele ettik. Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ile eğitim için görüşmelerimiz oldu. Bu çabalarımız sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 1456 saatlik eğitim sağlanarak bir çok üyemiz eczane teknisyeni belgesi sahibi oldu. Şu anda ülkemizde 19 ilde ‘Eczane Teknisyenliği’ bölümü mevcut. İskenderun Ticaret Odası ile birlikte yoğun çabalarımız sonucu inşallah 20. Bölümü de İskenderun’a açmayı planlıyoruz. En son 20 Mayıs’ta Trabzon’da Türkiye Geneli Federasyon toplantısında, Türkiye’nin en aktif federasyonu olarak seçildik ve İskenderun’un adını 81 İl’e duyurduk. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İTSO YÖNETİMİ ECZANE TEKNİSYENLERİNİN  KAHVALTISINA  KATILDI İTSO YÖNETİMİ ECZANE TEKNİSYENLERİNİN  KAHVALTISINA  KATILDI İTSO YÖNETİMİ ECZANE TEKNİSYENLERİNİN  KAHVALTISINA  KATILDI

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.