HABİB-İ NECCAR DAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) itfaiyesi Habib-i Neccar Dağı’nda ormanlık alanda çıkan yangına hızla müdahale etti.
HBB İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, rüzgârın da etkisiyle hızla yayılan yangının büyümemesi ve yerleşim yerlerini tehdit etmemesi için seferber oldu.
31 Temmuz Pazar günü 14.20’de yangın ihbarı alan ekipler, 14.30’da Habib-i Neccar Dağı’nda yangın söndürme çalışmalarına başladı.
HBB itfaiyesi bölgedeki yangına HATSU ve Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı çok sayıda personel ve araç ile müdahale etti. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yangın söndürme çalışmalarında HBB ekiplerine havadan destek verdi.

HABİB-İ NECCAR DAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI HABİB-İ NECCAR DAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI HABİB-İ NECCAR DAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI HABİB-İ NECCAR DAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI HABİB-İ NECCAR DAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI HABİB-İ NECCAR DAĞI’NDA ÇIKAN YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Önceki İçerikBaşkent’te Eğitimci Buluşması!
Sonraki İçerikBURCU GÜNEŞ ARSUZ EXPO SAHNESİNDE HAYRANLARIYLA BULUŞTU
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.