Hak-İş Konderasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngörden Kongre Değerlendirmesi

Hak-İş Konderasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, geçtiğimiz hafta yapılan ve mevcut Genel Başkan Yunus Değirmenci ve listesinin kazandığı kongre sonucuna yönelik değerlendirmelerde bulundu.
Değerli emekçi arkadaşlarım;
Sevgili gönül dostlarım;
Şubemizin Olağan Genel Kurul seçimlerini ve Genel Merkezimizin 15. Olağan Genel Kurulunu demokratik bir yarış ve olgunluk içerisinde tamamlanmış bulunmaktayız.
Herkesin bildiği üzere, seçimlerin enerjimizi tüketen yapısı olduğu ortadadır. Nihayetinde bu süreç de sona ermiş ve yeni bir dönemin kapıları aralanmıştır.
Önümüzde şanla, şerefle, başarılarla doldurulmayı bekleyen tertemiz bir 4 yıl vardır.
Bundan sonra, ne atılan iftiralara cevap vererek kaybedecek zamanımız, ne kısır çekişmelere ayıracak vaktimiz, ne de emekçilere biraz daha bekleyin diyecek sabrımız kalmadı.
Emek mücadelemize her zamankinden daha hızlı bir şekilde, Genel Merkezimizle omuz omuza devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
Emekçilerin haklı talep ve beklentileri ortadayken, günümüz ekonomik koşulları altında emekçiler ayakta kalmaya çalışırken, kaybedecek bir saniyemiz bile yoktur.
Emekçiler için soluklanmadan koşmaya, yorulmaya hazır bir anlayışla şimdi yeni bir yolculuğa çıkıyoruz.
Nifak tohumlarını yeşertme derdinde olanlara sadece diyeceğim, “Sizlerle yüce Türk mahkemelerinde hesaplaşacağız. Emekçilere ayıracağımız vaktimizi sizin iftira ve karalamalarınıza lafa yetiştirmekle heba etmeyeceğiz”
Velhasılı dostlar,
Seçimler artık bitti. Şimdi önümüze bakma zamanı. Şimdi emekçiler için iyi olanı, güzel olan bulup, ortaya çıkarma zamanı. Şimdi emekçilerin refah ve mutluluğunu sağlayacak toplu iş sözleşmelerini imzalama zamanı.
Emeğin yüceltilmesi konusunda başarıdan başarıya koşmamız yine sizlerin vereceği destekle mümkündür.
Bizlerden beklentilerinizi biliyoruz. Sahanın nabzının nasıl attığını da iyi biliyoruz.
Bu doğrultuda, bizler dün sizin için vardık, bugün sizin için varız, yarın da sizin refah ve huzurunuz için var olacağız.
Emekçiler için şimdi kollarımızı sıvadık, besmelemizi çekip bu kutlu yolculuğa çıkıyor. Rabbim siz emekçi kardeşlerimize karşı bizleri mahçup etmesin.
Yeni dönem üyelerimize ve tüm metal emekçilerine hayırlı olsun.
Mücadelemiz kutlu olsun.
Güzel yarınlarda buluşmak duasıyla..

Hak-İş Konderasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngörden Kongre Değerlendirmesi Hak-İş Konderasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngörden Kongre Değerlendirmesi Hak-İş Konderasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngörden Kongre Değerlendirmesi Hak-İş Konderasyonu Hatay İl Başkanı ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngörden Kongre Değerlendirmesi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.