CRT METAL, EN BÜYÜKLER LİSTESİ FORTUNE 500’E 404. SIRADAN GİRİŞ YAPARAK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

İş dünyasında emin adımlarla ilerleyen ve başarı çıtasını her yıl yükselten CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, genç nesle ilham kaynağı olmayı sürdürüyor. CRT Metal, 2021 rakamlarının baz alındığı Fortune 500 listesine 404. Sıradan hızlı bir giriş yaparak gurur kaynağı oldu.
Fortune Türkiye ve CRIF Türkiye’nin bu yıl 15’incisini gerçekleştirdikleri ve Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin listelendiği ‘Fortune 500 Türkiye Araştırması’nın sonuçları belli oldu. Araştırmada bu yıl yeni giriş yapan 79 şirketten biri de Yönetim Kurulu Başkanlığını vizyoner işadamı Atıf Ceritbinmez’in yaptığı CRT METAL Sanayi ve Ticaret A.Ş. oldu. Listeye 404. Sıraya giriş yapan CRT Metal’in 2021 yılı net satış artışı yüzde 141,1 oldu.
Türkiye ekonomisine büyük katkı sunan ve merkez ofisi İskenderun’da bulunan CRT Metal, ilklere imza atan ürünleri, bu ürünlerin üretiminde yakaladığı üst standartlar ve yapmış olduğu yatırımlar ile sektöründe uluslararası bir marka olmayı başardı. Sağlamış olduğu bu başarıyı aldığı ödüllerle ve alanında üst sıralarda girmiş olduğu listelerle taçlandıran CRT Metal, her yıl istikrarlı bir şekilde başarı ivmesini sürdürüyor. Sahip oldukları alt yapıları, eğitimli insan gücü ve teknolojileriyle küresel pazarlarda tanınan bir marka olmak için kararlı adımlarla yürüdüklerini aktaran iş dünyasının yenilikçi yüzlerinden CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, ”Ekip ruhuyla hareket ediyoruz. Fortune 500 listesinde 404. sırada bulunmamız, başarımızın meyvesi oldu. Ceritbinmez Ailesi olarak bu çıtayı daha yukarılara taşıyacağız” diye konuştu.
CRT Metal’in bu başarısı bölgede ve iş dünyasında sevinçle karşılandı.

CRT METAL, EN BÜYÜKLER LİSTESİ FORTUNE 500’E 404. SIRADAN GİRİŞ YAPARAK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI CRT METAL, EN BÜYÜKLER LİSTESİ FORTUNE 500’E 404. SIRADAN GİRİŞ YAPARAK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.