İZİNSİZ TABELA VE REKLAM UNSURLARI İÇİN SON GÜN 1 AĞUSTOS

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yetki ve sorumluluk alanındaki meydan, bulvar, cadde ve refüjlerde izinsiz asılan reklam tabela ve direklerin kaldırılması için harekete geçti.
HBB yetkilileri, kamuya ait direk, trafo, durak ve benzeri yerlere izinsiz olarak yerleştirilen, trafikte sürücülerin, ulaşımda yayaların güvenliğini tehlikeye düşürebilen reklam unsurlarının sahipleri tarafından 1 Ağustos’a kadar kaldırılması gerektiğini belirtti.
1 Ağustos tarihine kadar kaldırılmayan söz konusu tabela, flama vb. reklam unsurlarının HBB ekipleri tarafından kaldırılacağını ifade eden yetkililer, işletme sahiplerine de cezai işlem uygulanacağını açıkladı.
Yetkililer ayrıca, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için bu tip tabela ve reklam unsurlarının bir an önce kaldırmasını işletme sahiplerinden rica etti.

İZİNSİZ TABELA VE REKLAM UNSURLARI İÇİN SON GÜN 1 AĞUSTOS İZİNSİZ TABELA VE REKLAM UNSURLARI İÇİN SON GÜN 1 AĞUSTOS İZİNSİZ TABELA VE REKLAM UNSURLARI İÇİN SON GÜN 1 AĞUSTOS

Önceki İçerikMuhasebeciler Odası Yeni Yönetiminden İTSO’ya Ziyaret
Sonraki İçerikKALP VE DAMAR CERRAHİSİ’NDE ‘GELİŞİM’ ZAMANI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.