ÖZAK-DER Başkanı Erdem; “Hep Birlikte Daha Güçlü Bir Aileyiz”

“TÜM ÜYELERİMİZİN VE HALKIMIZIN KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN”
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Başkanı Levent Erdem, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile genel bir değerlendirmede bulundu.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Başkanı Levent Erdem, açıklamasında;
“Dernek olarak ilçe temsilciliklerimiz ile birlikte yoğun bir dönem geçirdik. Tüm ilçelerimizi kucaklayan Derneğimiz de amacımız, okul öncesi eğitim kurumlarımızı tek çatı altında toplamaktır. Her geçen gün üye sayılarımızı arttırarak Hatay’da bu alandaki en büyük STK olarak daha güçlü bir aile olma yolunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. ÖZAK-Der olarak şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve tüm üyelerimizle daha mutlu günler göreceğimize inancım tamdır. Bu vesile ile üyelerimizin ve Hatay halkımızın yaklaşan Kurban Bayramını da en içten dileklerimle kutlar, iyi tatiller dilerim. ÖZAK-DER ailesi olarak önümüzdeki eğitim öğretim yılında hep birlikte daha güçlü ve güzel proje ve çalışmalarda
buluşmayı arzu ediyoruz” dedi.

ÖZAK-DER Başkanı Erdem; “Hep Birlikte Daha Güçlü Bir Aileyiz”

Önceki İçerikHatay’da 109 Mahalle Yabancılara Kapatıldı
Sonraki İçerikBalaman, ASDEP Projesi Hakkında Bilgiler Verdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.