Hatay’da 109 Mahalle Yabancılara Kapatıldı

İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi Başkanlığı, 781 mahallenin daha geçici koruma kaydına, uluslararası koruma kaydına, ikamet iznine, geçici koruma veya uluslararası koruma ile ikamet izni çerçevesindeki yabancıların ikamet ili değişikliği yapılması işlemlerine kapatıldığını açıkladı.

1 TEMMUZ İTİBARİYLE KAPALI
Göç İdaresi Başkanlığının’dan yapılan açıklamanın tamamı ise şöyle: Ülkemizde çeşitli bölgelerdeki yabancı yoğunluğu göz önünde bulundurularak Bakanlığımızca daha önce belirli illerimizdeki 781 mahalle yeni doğan ve çekirdek aile birleşimi dışında geçici koruma kaydına, uluslararası koruma kaydına, ikamet iznine, geçici koruma veya uluslararası koruma ile ikamet izni kapsamındaki yabancıların ikamet ili değişikliği yapılması işlemlerine kapatılmıştır.

Hatay’da 109 Mahalle Yabancılara Kapatıldı Hatay’da 109 Mahalle Yabancılara Kapatıldı Hatay’da 109 Mahalle Yabancılara Kapatıldı Hatay’da 109 Mahalle Yabancılara Kapatıldı Hatay’da 109 Mahalle Yabancılara Kapatıldı Hatay’da 109 Mahalle Yabancılara Kapatıldı

Hatay’da 109 Mahalle Yabancılara Kapatıldı

Önceki İçerik“DÜNYA FOOTVOLLEY ŞAMPIYONASI ELEME MAÇLARI” BAŞLADI
Sonraki İçerikÖZAK-DER Başkanı Erdem; “Hep Birlikte Daha Güçlü Bir Aileyiz”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.