Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Hak-İş İl Başkanları Toplantısına katıldı

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Hatay il
Başkanı Mehmet Güngör Ankara’da yapılan Hak-İş İl Başkanları Toplantısına katıldı
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube ve Hak-iş Konfederasyonu Hatay il Başkanı Mehmet Güngör, İl Başkanları toplantısında Güncel sosyal ve ekonomik dengeler başta olmak üzere; vergi dilimlerin düşürülmesi ,Metal sektörünün tamamının ağır sanayi kapsamına alınmasını, emeklilikte yaşa takılanlar, çıraklık ve mesleki sigorta başlangıç tarihlerinin emeklilikte baz alınması gibi güncel konuları tekrar dile getirip bu konularda gerekli mercilere sorunların çözümü konusunda baskı yapılması gerekliliğini ifade ettim. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Başta Konfederasyonumuz başkanımız Mahmut Aslan bey olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum. Çok verimli bir toplantı oldu” dedi.
HAK-İŞ İl Başkanları toplantısına, Genel Başkan Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Sendika Genel Başkan vekili Av. Hüseyin Öz, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız ve Yunus Değirmenci, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Güner, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti, HAK-İŞ İl Başkanları, Komite Başkanları, uzmanları ve basın mensupları katıldı.
Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, yaptığı konuşmasında; HAK-İş İl Başkanları toplantısında HAK-İş’in büyük zorluklara karşın başarıyla yürüttüğü yarım asırlık mücadelesi, ilkeleri ve misyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Arslan, “HAK-İş’in yerli, milli, emekçilerin hak ve hukukunu koruyan, toplumun değerleriyle çatışmayan bir emek örgütü olduğunu belirterek, “HAK-İş’in ilkelerini bu toprağın değerleri oluşturuyor. Kurulduğumuz 1976’dan beri, bu toprağı emekçilerin arzu ettiği bir sendikal anlayışı savunuyoruz ve bunun gereklerine göre hareket ediyoruz. Çünkü ‘Biz Birlikte HAK-İşiz’” dedi.
Arslan konuşmasının devamında ise; “HAK-İş çok güçlü bir sivil toplum örgütüdür. Bir medeniyet mücadelesi ve erdemli bir sendikal mücadele için gereken evrensel ve insani değerleri kendi inanç ve kültürümüzden elde ettiğimiz bütün müktesebatı içine alan önemli bir davanın adıdır” dedi. Arslan, HAK-İş kurucularından başlayarak, HAK- İş’in bugünlere gelmesinde görev alan, emeği geçenlere böyle kutlu bir davayı bize mücadeleleri ile teslim ettikleri için teşekkür ediyorum. HAK-İş, Türkiye’nin en büyük işçi konfederasyonlarından bir tanesidir. 21 sendikamız, 81 il başkanlığımız, 250 şube başkanımız ve şube yönetim kurulu üyelerimiz ile Türkiye’nin her yerinde örgütlenmeyi ve her iş kolunda sendikal yapıyı inşa etmeyi başarmış bulunuyoruz. 750 bine yakın üyemizle Türkiye’nin en büyük işçi konfederasyonlarından birisi olan HAK-İş, uluslararası alanda da çok önemli görevleri, çok önemli sorumlulukları üstlenmektedir” diye konuştu.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Hak-İş İl Başkanları Toplantısına katıldı Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Hak-İş İl Başkanları Toplantısına katıldı Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Hak-İş İl Başkanları Toplantısına katıldı Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Hak-İş İl Başkanları Toplantısına katıldı Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Hak-İş İl Başkanları Toplantısına katıldı

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Hak-İş İl Başkanları Toplantısına katıldıÖzçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Hak-İş İl Başkanları Toplantısına katıldı Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi Hak-İş İl Başkanları Toplantısına katıldı

Önceki İçerikTürkiye’de ilk maymun çiçeği vakası görüldü
Sonraki İçerikNur Koltuk ve Halı Yıkamada Yaz Kampanyası
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.