İnşaat Mühendislerine Yüksek Binalar ve Podyum Yapılar” Konulu konferans Verildi

Kerem Özdemir; “Meslektaşlarımızın Ufkunu Genişletmek İçin Çalışıyoruz”
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği tarafından “Yüksek Binalar ve Podyum Yapılar” Konulu konferans düzenlendi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak İskenderun Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Prof.Dr.Murat Bikçe katıldı.

Konferans öncesi açılış konuşması yapan İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcisi Kerem Özdemir; “Oda olarak göreve geldiğimiz günden bu yana meslektaşlarımıza ve üyelerimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Yönetim Kurulu arkadaşlarım ile birlikte amacımız, mühendislik meslek disiplinleriyle iş birliğini geliştirmek, enerjimizi kentimizin daha güvenli daha sağlıklı hale getirilmesi yönündeki çalışmalara seferber etmek için harcıyoruz. Meslektaşlarımızın daha donanımlı, daha nitelikli duruma getirilmesi noktasında meslek içi eğitimlerimiz devam ediyor. Bundan sonra da devam edecek” dedi.
İskenderun Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Prof.Dr.Murat Bikçe ‘Yüksek Binalar ve Podyum Yapılar” hakkında sine vizyon destekli olarak katılımcılara teknik bilgiler verdi.

İnşaat Mühendislerine  Yüksek Binalar ve Podyum Yapılar” Konulu konferans Verildi İnşaat Mühendislerine  Yüksek Binalar ve Podyum Yapılar” Konulu konferans Verildi İnşaat Mühendislerine  Yüksek Binalar ve Podyum Yapılar” Konulu konferans Verildi İnşaat Mühendislerine  Yüksek Binalar ve Podyum Yapılar” Konulu konferans Verildi İnşaat Mühendislerine  Yüksek Binalar ve Podyum Yapılar” Konulu konferans Verildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.