Doğu Akdeniz’de Yerel Kuvvetli Yağışlar Bekleniyor!

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre ;

Beklenen Hadise: Ülke genelinde, Karadeniz üzerinden gelmesi beklenen serin ve yağışlı havanın etkisi ile hava sıcaklıklarının 24.06.2022 Cuma gününden itibaren hissedilir derecede azalması, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu’da mevsim normallerinin yer yer altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken bölgemiz genelinde önemli bir değişiklik beklenmemektedir.

Bölgemiz genelinde yağışların; 24.06.2022 Cuma günü bölge genelinde öğle saatlerinden sonra ve akşam ilk saatlerde kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Yağışların Adana, Mersin, Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye çevrelerinde yer yer kuvvetli olması tahmin edilmektedir.

Kuvvetli yağışlardan dolayı oluşabilecek; ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı: 23.06.2022 06:00 – 29.06.2022 12:00

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.