Muhasebeciler Odasında Güncel Mevzuatlar Ele Alındı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından yönetim kurulu üyeleri tarafından üyelerle bir araya gelindi ve güncel mevzuatlar değerlendirildi.
İSMO Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kaynar, üyelerine bilgiler verdi.
Yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte daha aktif çalışmalar içerisinde olmayı hedeflediklerini belirten İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar, “İSMO olarak göreve geldiğimiz günden bu yana odamıza ve üyelerimize daha çok nasıl faydalı olabilirizin gayreti içerisinde çalışıyoruz. Bu bağlamda oda olarak gerek eğitim, gerekse diğer toplantı, duyurular ile üyelerimizi bilgilendirmeyi hedefliyoruz. Mevzuatların hızla değiştiği mesleğimizde meslek mensuplarımıza yönelik çalışmalarımız devam edecektir” dedi.
Güncel konular ve mevzuatların görüşüldüğü toplantıya, İSMO Başkanı İbrahim Kaynar ve yönetim kurulu üyeleri, İSMO Onursal Başkanı Alaaddin Özbülbül, İSMO bir önceki dönem Başkanı Merih Hasan Yıldırım, Mali Müşavirler ve üyeler katıldı.

Muhasebeciler Odasında Güncel Mevzuatlar Ele Alındı Muhasebeciler Odasında Güncel Mevzuatlar Ele Alındı

Önceki İçerik2022 Yılında Dünya’da sadece 3 kişiye verilen Onur Madalyasından biri Hatay’lı Avukat Serhat Tabancaya verildi
Sonraki İçerikBelen Kaymakamlığı’nın Ortağı Olduğu Erasmus+ “#urban GreE+n” adlı Projenin Başlangıç Toplantısı Romanya’da Gerçekleştirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.