İSKENDERUN KAYMAKAM İSKENDER YÖNDEN’DEN VEDA ZİYARETİ

İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden İMEAK DTO İskenderun Şubesine veda ziyareti gerçekleştirdi.

Görev yeri değişen Kaymakam İskender Yönden’i İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesinde Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener, Başkan Yardımcısı Suphi Şaşati, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Demirkent, Özhan Akgünlü, Ümit Özdemir ve Şube Müdürü Ahmet Taştekin karşıladı.

Başkan Kemal Kutlu, görev süresi içerisinde İskenderun Körfezi deniz ticareti ve deniz turizmi sorunlarına ayrı bir önem veren ve problemlerin çözümü için çaba sarf eden Kaymakam İskender Yönden’e denizcilik sektörüne destekleri için teşekkür ederken yeni görev yerinde de başarılar diledi.

Kaymakam İskender Yönden ise, İskenderun’da görev yaptığı dört yıl süreç içerisinde İMEAK DTO İskenderun Şubesinin sorunların çözümünde yapıcı bir çizgi izlediğini ve desteklerini esirgemediklerini belirterek Yönetim Kurulu Başkanı nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

İSKENDERUN KAYMAKAM İSKENDER YÖNDEN’DEN VEDA ZİYARETİ İSKENDERUN KAYMAKAM İSKENDER YÖNDEN’DEN VEDA ZİYARETİ İSKENDERUN KAYMAKAM İSKENDER YÖNDEN’DEN VEDA ZİYARETİ

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.