MARMELAT’IN BİR GÜNÜ İSKENDERUN’DA

MARMELAT’IN BİR GÜNÜ İSKENDERUN’DADrama eğitmeni, masal anlatıcısı ve çocuk gelişimci Yasemin Yanar Karameşe’nin “Marmelat’ın Bir Günü” isimli çocuk kitabı Cinius yayınlarından çıktı.
Çocuk gelişimi üzerine yıllardır okullarda, belediyelerde ve özel kurumlarda eğitim ve seminerler veren Yanar Karameşe birikimini yazınsal alana taşıdı.
İlkokul düzeyindeki çocuklara hitap eden öykü kitabı, içerisinde paylaşımdan arkadaşlığa, kıskançlıktan akran zorbalığına kadar çocuğun sosyal gelişimini etkileyecek konuları barındırıyor. Kitapta “Marmelat” ismindeki bir kedinin, bir güne başladıktan sonra neler yaptığını, hayvan sever insanların ona ve arkadaşlarına yaklaşımını kedilerin diliyle ve farklı bakış açılarıyla ortaya koyuyor. Ve klasik öykü kitaplarındaki gibi net, bilinen bir sonu yok kitabın. Yani sonunu tamamlamak okuyucunun hayal gücüne bırakılmış. Yanı sıra yaratıcı yazma etkinlikleri barındıran bu kitap çocukların; öykü, masal, tiyatro, şiir gibi edebi türlerde yazmalarına ışık tutuyor. Kitap temin etmek için isteyen okurlar yayınevinin internet satış kanalı olan cinius.shop üzerinden temin edebilirler. Yazar, kitabını toplu alan okullar ve atölyeler için gönüllü drama etkinliği, imza ve söyleşi de düzenlemektedir. Bu kapsamda 29 Mayıs pazartesi günü 16:00 ve 18:00 saatlerinde Ezgili Sanat Atölyesi’nde minik okurlarıyla hem bir drama etkinliği gerçekleştirecek. Hem de okurlarının kitaplarını imzalayacak. Ezgili Sanat Atölyesi Karaağaç mahallesi, Atatürk caddesi Yonca Kent sitesi No:469 da. Bilgi için: 0531 555 29 89 dan bilgi alabilirsiniz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.