İSKENDERUN’DA “ÜMMET İFTARI” PROGRAMI

DENİZCİLER İMAM HATİP ORTAOKULUNDA ÖRNEK BİRLİKTELİK
İskenderun Belediyesi organizasyonunda yüzlerce vatandaş mülteci ailelerini daha iyi anlamak ve yaşamlarına ortak olabilmek için iftarlarını su, simit ve hurma ile açtı.
Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Okul aile birliği ve İskenderun Belediyesi ortaklığıyla gerçekleştirilen programa AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, veliler öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
YEŞİLDAL: DAYANIŞMA İÇİN BİR ARAYA GELDİK
Programda konuşan İl Başkanı Yeşildal, savaş mağduru mültecileri unutmayacaklarını sözlerine ekleyerek iftar etkinliklerini devam ettirmek istediklerini kaydetti.
Yeşildal; “Mısır, Suriye ve Filistin’de akan kanın durmasını dileyerek, “Suriye’de akan kan devam etmekte, Filistin işgal altında, Doğu Türkistan’da halkın üzerinde baskılar, katliamlar devam etmekte ve Irak’ta yine bombalar patlamaktadır. Küresel güçlerin İslam dünyasında kan akıtarak ve Müslümanları birbirine düşürerek fitne ateşini yaktıkları bu günlerde, Müslümanların aralarındaki tüm ihtilafları bir kenara bırakarak dayanışma içinde olması gerekmektedir. İşte biz AK Parti olarak, bu dayanışmayı, birlik ve beraberli artırmak adına bugün burada, ümmet iftarında bir araya geldik” dedi.

İSKENDERUN’DA “ÜMMET İFTARI” PROGRAMI İSKENDERUN’DA “ÜMMET İFTARI” PROGRAMI İSKENDERUN’DA “ÜMMET İFTARI” PROGRAMI İSKENDERUN’DA “ÜMMET İFTARI” PROGRAMI İSKENDERUN’DA “ÜMMET İFTARI” PROGRAMI İSKENDERUN’DA “ÜMMET İFTARI” PROGRAMI İSKENDERUN’DA “ÜMMET İFTARI” PROGRAMI

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.