BİREY OKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSANDA KOLTUKLARI KAPTI

“Geleceğimizin Teminatı Öğrencilerimiz”
Birey Okulları öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında protokol ziyaretlerinde bulunarak, temsili olarak koltuklardaki yerlerini aldılar.
Geleceğimizin teminatı olan ve yarınlarda önemli mevkilere gelecek ola öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlileri kapsamında bu heyecanı yaşadılar.
Birey Okulu Kurucusu Murat Soyak öğretmen ve öğrencileri, ziyaret kapsamında İlk olarak İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i makamında ziyaret ettiler. Birey Okulları kurucusu Murat Soyak ve öğrenciler ziyaretlerde hazır bulundu.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş temsili olarak koltuğunu Birey Okulları öğrencisi Aras Kavuk’a devretti. Duygu ve düşüncelerini aktaran Birey Okulları öğrencisi Aras Kavuk, Polis Teşkilatında görev yapmanın gurur verici olduğunu ifade etti. Günün Anısına Birey Okulları öğrencisi Aras Kavuk, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e 18 Mart Çanakkale Zaferi haftasında yaptıkları Çanakkale maketini armağan ederken, Birey Okulları Kurucusu Murat Soyak’da Emniyet müdürü Nevzat Güneş’e plaket takdim etti.
İLÇE MİLLİ ĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ HAYTAZ ZİYARET EDİLDİ
Birey Okulları Kurucusu Murat Soyak öğretmen ve öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’ı ziyaret ederek, temsili olarak Milli Eğitim koltuğuna oturdular. Birey Okullarından Eray Ulaşlı Milli Eğitim Müdürü koltuğuna oturarak, öğrencilerin sorunlarına değindi. Birey Okulları öğrencileri günün anısına Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz’a Çanakkale maketi hediye ederken, Kurucu Murat Soyak’da İlçe Milli Eğitim müdürü Ali Haytaz’a günün anısına plaket takdim etti.
İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ VOLKAN YETER ZİYARET EDİLDİ
Birey Okulları Kurucusu Murat Soyak öğretmen ve öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Volkan Yeter’i ziyaret ettiler.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında İlçe Sağlık Müdürü Volkan Yeter temsili olarak Birey Okulları öğrencisi Ömer Yiğit Deniz’e koltuğunu devretti, Doktor kıyafeti ile Sağlık müdürü koltuğuna oturan Birey Okulları öğrencisi Ömer Yiğit Deniz, sağlık sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda taleplerini dile getirdi. Ziyaretin anısına İlçe Sağlık Müdürü Volkan Yeter’e öğrenciler tarafından Çanakkale maketi takdim edilirken, Birey Okulları Kurucusu Murat Soyak’da plaket takdim etti.
BİREY OKULLARI KURUCUSU MURAT SOYAK; “ÖĞRENCİLERİMİZE ÖZ GÜVEN GELDİ”
Ziyaretler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Birey Okulları Kurucusu Murat Soyak, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çeşitli etkinliklerle kutladık. Yaşayarak öğrenmenin önemli olduğunu öğrencilerimize anlatmak istedik ve bu nedenle kurum ziyaretleri gerçekleştirdik. Öğrencilerimize bu ziyaretlerde öz güvenleri geldi ve çok mutlu oldular. Belki de geleceğin Kaymakamları, Emniyet Müdürleri, Sağlık Müdürleri, Milli Eğitim Müdürleri olacaklar. Bizler Eğitimciler olarak öğrencilerimize eğitim öğretimin yanı sıra sosyal aktiviteler de veriyoruz ve öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sunuyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

BİREY OKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSANDA KOLTUKLARI KAPTI BİREY OKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSANDA KOLTUKLARI KAPTI BİREY OKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSANDA KOLTUKLARI KAPTI BİREY OKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSANDA KOLTUKLARI KAPTI BİREY OKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSANDA KOLTUKLARI KAPTI BİREY OKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSANDA KOLTUKLARI KAPTI BİREY OKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSANDA KOLTUKLARI KAPTI BİREY OKULU ÖĞRENCİLERİ 23 NİSANDA KOLTUKLARI KAPTI

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.