Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını EXPO Alanında velilerle ve halkla birlikte kutladı.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu Öğrencilerinin 23 Nisan Bayramına özel hazırlamış oldukları gösteriler birlik beraberlik ve bayram havasında geçti.

Kırmızı beyaz kıyafetleri ve Türk bayrakları ile marş söyleyerek tören alanına giren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrencilerini veliler ve halk alkışlayarak karşıladılar.

23 Nisan şenliklerinde bir konuşma yapan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, “Bu gün 23 Nisan Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği

Bu önemli ve anlamlı bayramı bizlerde kurum olarak coşku ile kutlamak istedik. Şu an şölen havasında geçen etkinliğimize katılan tüm velilerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz ve velilerimiz bu gün için çok çalıştılar. Bu vesile ile öğrencilerimizi ve velilerimize emeklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum ” dedi.

EXPO Alanında gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarında, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrencilerinin hazırlamış oldukları gösteriler ilgi ile izlenirken, minik öğrenciler ilk kez sahne almalarına rağmen gösterdikleri performansla velilerden ve davetlilerden tam not aldılar.

Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı Pamuk Kreş’in EXPO Alanındaki 23 Nisan Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Önceki İçerikİSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 7 YAŞINDA!
Sonraki İçerikARTUKBEY KAHVE YÜKSELİŞ KOLEJİNİN 23 NİSAN ŞENLİKLERİNE LEZZET KATTI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.