Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 23 Nisan Coşkusu Yaşanıyor

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 23 Nisan heyecanı adeta yüreklerde hissediliyor.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu Kurucusu Selma Türkoğlu, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte eğitim yuvamızı Türk Bayrakları ile donattık ve sınıflarımız adeta kırmızı beyaza büründü. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemini anlatıyor ve yaşatıyoruz. Geçmişini ve tarihini iyi bilen bizler, Baş öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşılmak adına kurum olarak sağlam temeller atmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm halkımızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun” dedi.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrencileri de öğretmenleri ile birlikte 23 Nisan Coşkusunu hep birlikte yaşadılar.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 23 Nisan Coşkusu Yaşanıyor Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 23 Nisan Coşkusu Yaşanıyor Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 23 Nisan Coşkusu Yaşanıyor Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında 23 Nisan Coşkusu Yaşanıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.