İTSO ve Muhasebeciler Odası İşbirliğiyle Güncel Vergi Uygulamaları İle İlgili Seminer Düzenlendi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası iş birliğiyle ‘Güncel Vergi Uygulamaları’ ile ilgili seminer düzenlendi.
Seminerin açılış konuşmasını ev sahibi olarak İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter yaptı.
İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter konuşmasında; “Bugün odamız ve İskenderun Serbest
Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğiyle düzenlenen “Güncellenen E-Uygulamalar ve Mikro İhracat istisnaları’’ konulu seminer için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Değerli Mali Müşavirlerimiz, her biriniz, mükellefler ile yasalar arasında köprü görevi görmekte, birçok konuda fikir danıştığımız, önemli ve itibarlı bir meslekle uğraşıyorsunuz. Sorumluluklarınız gereği hemen hemen her sektörde, birçok kurum ve kuruluşun işleyişi hakkında bilgi sahibi olmanız bekleniyor. Bu ağır yük sizleri zaman zaman yorsa da, iş dünyasının en önemli aktörleri arasında yer alıyorsunuz.

Ülke genelinde hayata geçirilen dijital dönüşüm süreci kapsamında, sürekli olarak yapılan mevzuat değişikliklerini takip etmenin ve sorun yaşamadan uygulamanın hiç de kolay olmadığını tahmin edebiliyoruz. Ben, bu özverili çalışmalarınız ve her türlü desteğiniz için, iş dünyası ve odamız adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.
İSMO Başkanı Yıldırım; “Eğitim Seminerlerimiz Devam Edecek”
Seminerde söz alan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ise; “Pandemi dolayısıyla uzun süredir bir araya gelemiyorduk. Şu an bir aradayız ve özlediğimiz tabloyu bu gün burada görmekten dolayı son derece mutlu oldum. Bu gün oda olarak son gelişmeler ışığında bilgi aktarımı ile ilgili konunun en uzmanını çağırdık. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler olarak karşılaştığımız sorunlar, merak ettiğimiz konular hakkında bilgiler alacağız.
Karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleştireceğimiz toplantı uzun süredir yapamadığımız bir
toplantıydı. Toplantımızın verimli geçmesini diliyorum” dedi.
Seminere konuşmacı olarak katılan TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz, “E-Uygulamalarda Güncel Değişiklikler, Mikro İhracat İstisnası ve Güncel Konular” hakkında sine vizyon destekli olarak bilgiler verdi.
Eğitim Seminerinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz’a merak ettikleri konular hakkında sorular sordular. Eğitim Semineri karşılıklı soru cevap şeklinde sona erdi. İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım, günün anısına TÜRMOB Eğitmeni Nedim Boz’a İskenderun fotoğrafının yer aldığı plaketi takdim etti.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası iş birliğiyle düzenlenen eğitim seminerine, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, İSMO Yönetim Kurulu Üyeleri, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ile meclis üyeleri katıldı.

İTSO ve Muhasebeciler Odası İşbirliğiyle Güncel Vergi Uygulamaları İle İlgili Seminer Düzenlendi İTSO ve Muhasebeciler Odası İşbirliğiyle Güncel Vergi Uygulamaları İle İlgili Seminer Düzenlendi İTSO ve Muhasebeciler Odası İşbirliğiyle Güncel Vergi Uygulamaları İle İlgili Seminer Düzenlendi İTSO ve Muhasebeciler Odası İşbirliğiyle Güncel Vergi Uygulamaları İle İlgili Seminer Düzenlendi İTSO ve Muhasebeciler Odası İşbirliğiyle Güncel Vergi Uygulamaları İle İlgili Seminer Düzenlendi İTSO ve Muhasebeciler Odası İşbirliğiyle Güncel Vergi Uygulamaları İle İlgili Seminer Düzenlendi

Önceki İçerikArtukbey Kahve Açılıyor
Sonraki İçerikPamuk Kreş Öğrencilerinden 18 Mart Çanakkale Zaferi Gösterileri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.