İskenderun’un İlk Özel Ultrasonografi ve Radyoloji Muayenehanesi açıldı

Üst Düzey Ultrasonografi Cihazı ile Tetkiklere yeterli ve geniş sürenin ayrılacağı İskenderun’un İlk Özel Ultrasonografi ve Radyoloji Muayenehanesi açıldı.

Tıp Fakültesi Eğitimini Hacettepe’de, İhtisasını Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlayan Radyoloji Uzmanı Dr Seda ÇAM, Hatay’da farklı Devlet Hastaneleri ve Özel Hastanelerde yaklaşık 10 sene çalıştıktan sonra kendi Özel Muayenehanesinde hekimlik hayatına devam edecek.

İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi, Atay İş Merkezinde Dr Seda ÇAM Ultrasonografi ve Radyoloji Kliniğinin açılışı 12 Mart tarihinde gerçekleşti.

Açılışa İskenderun Kaymakamı Sayın İskender Yönden ve eşi Dr Ayşegül Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı, Belen Kaymakamı Sayın Hayrettin Baskın, Belen Belediye Başkanı Sayın İbrahim Gül, İskenderun önceki dönem Belediye Başkanlarından Sayın Mete Aslan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Levent Hakkı Yılmaz başta olmak üzere Siyasi Partilerin İskenderun Teşkilat Başkanları, İl ve İlçe Yöneticileri, Resmî Kurum Müdürleri, STK Başkan ve Yöneticileri, Doktorlar, Sağlık Çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dr Seda ÇAM Ultrasonografi ve Radyoloji Kliniğinde Gebelikte Detaylı Ultrason ve Meme Ultrasonu başta olmak üzere tüm Ultrasonografi ve Renkli Doppler tetkikleri ile birlikte Meme biyopsisi, Tiroid Biyopsisi ve MRG, BT ile Mamografi tetkiklerinin ikincil bakı ile yorumlanması gerçekleştirilmektedir.

İskenderun’un İlk Özel Ultrasonografi ve Radyoloji Muayenehanesi açıldı İskenderun’un İlk Özel Ultrasonografi ve Radyoloji Muayenehanesi açıldı İskenderun’un İlk Özel Ultrasonografi ve Radyoloji Muayenehanesi açıldı İskenderun’un İlk Özel Ultrasonografi ve Radyoloji Muayenehanesi açıldı İskenderun’un İlk Özel Ultrasonografi ve Radyoloji Muayenehanesi açıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.