KASAPLAR ODASI BAŞKANI NEVZAT SERT GÜVEN TAZELEDİ

İskenderun  Kasaplar Odasının olağan genel kurulunda iki listenin yarıştığı seçimlerde üyeler mevcut Başkan Nevzat Sert ve yönetimine güvenoyu verdi.
Divan Başkanlığını HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği) Başkanı Abdülkadir Teksöz’ün yaptığı genel kurulun Divan heyetinde, HESOB Başkan vekili Erol Akın, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu, Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yılmaz Değirmen yer aldı.
Genel kurulun açılışında konuşan HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz; “Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir seçim olmasını diliyorum ve kazanan adayı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
Yapılan oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından sandıklar açıldı.
Yapılan sayımda Nevzat Sert’in listesi 95 oy alarak güven tazelerken, Zeki Deletioğlu da 30 oy aldı.

KASAPLAR ODASI BAŞKANI SERT; “ESNAFLAR OLARAK HALKIMIZIN AYNASIYIZ”
Üyelerin güven oyunu alarak bir dönem daha Başkan seçilen Nevzat Sert ise; “Büyük bir
olgunluk ve kardeşçe yapılan bu seçim dolayısıyla tüm üyelerimizi gönülden kutluyorum.
İskenderun’umuza örnek bir seçim atmosferinin varlığına katkı sunan tüm camiamıza onur
duyduğumuzun bilinmesini isterim. Esnaf ve sanatkarlar olarak bulunduğumuz ilçede halkımızın aynasıyız. Seçimler meslek kuruluşlarının doğal icraatlarıdır. Süreci belli olan zaman dilimi içerisinde yapılan seçimlerde tatlı rekabet seçim sonuçlarının açıklanmasıyla biter ve tüm üyelerin sorunları talepleri haklarının dikkate alındığı sorumluluklara dikkat edilir. Seçimin açıklanmasıyla birlikte biz siz diye bir tanım yoktur. Tüm oda üyelerimiz birdir. Onlar Kasaplar Odası üyeleridir. Her zaman olduğu gibi esnafımızın sorunlarının yakın takipçiliğini yapmaya devam edeceğiz. Tüm üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İskenderun Kasaplar Odası Yönetimi Şu İsimlerden oluştu:
Başkan Nevzat Sert, Yönetim Kurul Üyeleri, Adnan Taç, Bülent Ekici, Ali Öncü, Cüneyt Akgündüz, Murat Kayış, Akif Bozdoğan oldu.

KASAPLAR ODASI BAŞKANI NEVZAT SERT GÜVEN TAZELEDİ KASAPLAR ODASI BAŞKANI NEVZAT SERT GÜVEN TAZELEDİ KASAPLAR ODASI BAŞKANI NEVZAT SERT GÜVEN TAZELEDİ KASAPLAR ODASI BAŞKANI NEVZAT SERT GÜVEN TAZELEDİ

Önceki İçerikBirey Okulları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Çalışanları ile Kutladı
Sonraki İçerikKOLOREKTAL KANSER NEDİR?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.