Pamuk Kreştin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Pireme mall’de resim sergisi düzenlendi.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının minik öğrencilerinin hayal dünyasında canlandırdıkları kadın portreleri uzun emek ve gayretler sonucu sergilendi.
Yoğun katılımla gerçekleşen serginin açılışına CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in eşi öğretmen Behice Güven veliler ve vatandaşlar katıldılar.
Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu; “Öncelikle tüm velilerimizin ve kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. 8 Mart Gününe özel bu gün
çocuklarımız ve öğretmenleri tarafından resim sergimizi açtık. Çocuklarımızın bu emeklerini
görmeniz hem sizleri hem de çocuklarımızı çok mutlu ve motive ediyor. Çocuklarımız bu tür
emeklerinin görülmesinde ayrı bir mutlu oluyorlar. Farklı farklı materyallerle yaptıkları işlerden kendileri bile ayrı bir haz alıp bunları sizlerle paylaşmak, sizlere göstermeleri özveri adına da ayrı bir kazanım oluyor. Biz onları bu tür etkinliklerle aslında küçük yaşta güzel kazanımlar sağlamak için kendimize bir görev bildik. Ben şimdiden tekrar tüm velilerimizin ve kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutluyorum. Sergimiz Çarşamba gününe kadar açık kalacak ve gezilebilir” dedi.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in eşi Öğretmen Behice Güven, Veliler ve davetliler, Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu Müdürü Selma Türkoğlu, öğretmen ve öğrencilerine böylesi anlamlı bir günde açtıkları sergiden dolayı teşekkür ettiler.

Pamuk Kreştin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi Yoğun İlgi Gördü Pamuk Kreştin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi Yoğun İlgi Gördü Pamuk Kreştin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi Yoğun İlgi Gördü Pamuk Kreştin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Önceki İçerikPamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Tarafından Öğrenci ve Velilere Yönelik Seminer Düzenlendi
Sonraki İçerikMuhasebeciler Odasından Dönerli Kutlama
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.