Muhasebeciler Odasından Dönerli Kutlama

Muhasebeciler Haftası münasebetiyle İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası
(İSMO)’nın düzenlediği öğle yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan Muhasebeciler Haftası münasebetiyle İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMO)’nın düzenlediği öğle yemeğine katıldı.
İSMO binasının teras katında kurulan döner standı etrafında bir araya gelerek, günlerini kutlayan muhasebecileri Kaymakam Yönden’in yanısıra Çalışma Sosyal ve Güvenlik eski Bakanı Nihat Matkap ile İskenderun İŞ-KUR Müdürü Mehmet Yüksel de yalnız bırakmadı.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür ederek, bir kez daha meslektaşlarının Muhasebeciler Haftası’nı kutladı.
Yemekte günün anlam ve önemine yönelik duygu ve düşüncelerini ifade eden Kaymakam Yönden, “Ticari hayatın her alanında paydaşımız olan, ülke ekonomisinin ve iş dünyasının gelişmesi için önemli bir görev üstlenen muhasebe/mali işlem sektöründe özveriyle çalışan tüm idareci ve çalışanların; “Muhasebe Haftasını” içtenlikle kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” dedi.

Muhasebeciler Odasından Dönerli Kutlama Muhasebeciler Odasından Dönerli Kutlama Muhasebeciler Odasından Dönerli Kutlama

Önceki İçerikPamuk Kreştin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi Yoğun İlgi Gördü
Sonraki İçerikİskenderun Halk Eğitimi Merkezinden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Çalışma
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.