İskenderun Halk Eğitimi Merkezinden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Çalışma

Şiddete uğrayan kadınlara dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için Cilt Bakımı ve Makyaj Bölümü Usta Öğreticisi Gözde Özdemir ve kursiyerleri özel bir çalışmaya imza attılar. Özdemir; Aklınıza koyduğunuz her şeyi yapabilirsiniz. En derin denizde yüzebilir ,en yüksek zirveye tırmanabilirsiniz. Kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha fazlasısınız. Kim olduğunuza bir başkası değil karar veren daima siz olun. Zaten başlı başına kadın olmak en büyük gücünüz. Bir diğer gücünüzde gülüşünüz…Acıyla yoğrulsanız dahi gülüşlerinizin sönmeyeceği yarınlar hep sizin olsun. Her kadın ilgi ve sevgiye layıktır.
Başımızın tacı tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

İskenderun Halk Eğitimi Merkezinden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Çalışma İskenderun Halk Eğitimi Merkezinden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Çalışma İskenderun Halk Eğitimi Merkezinden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Çalışma İskenderun Halk Eğitimi Merkezinden 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel Çalışma

 

Önceki İçerikMuhasebeciler Odasından Dönerli Kutlama
Sonraki İçerikArsuz Turizm ve Kültür Derneğinden İTSO’ya Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.