Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şubesi Antakya ve İskenderun’da “Şehitler gecesi ve Necmettin Erbakan’ı anma” programı düzenledi

Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şubesi, Antakya’daki binasında düzenlediği ve yoğun ilginin
olduğu programa, İlahiyatçı Yazar Abdulaziz Kıranşal, Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr.
Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Anadolu Gençlik Derneği
Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, AGD Adana Şube Başkanı Enes Beyaz, , Hatay Milli İrade
Platformu Başkanı ve Eğitime Destek Platformu Hatay İl Başkanı Dr. Mehmet Onur, İlim
Yayma Cemiyeti Hatay Şube Başkanı Hanifi Tuncer, Saadet Partisi İl Müfettişi Hamza Çalışkan ve çok sayıda STK Temsilcisi, akademisyen ve öğrenciler katıldı.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Anadolu Gençlik Derneği Antakya İlçe Temsilcisi Mehmet İncecik’in açılış konuşması, sonrasında sinevizyon gösterisiyle devam etti.
Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren, İlahiyatçı Yazar Abdulaziz Kıranşal, Şubat ayında şehit olan isimlerden örnekler vererek, Allah onlara şehadeti nasip etti. Peki biz niçin onlar gibi olamıyoruz? Çünkü Allah şehadeti, şehitler gibi yaşayanlara nasip eder. Şehit gibi yaşamanın en önemli ilke ve prensiplerinden biri dertliliktir. Müslümanların derdi ile dertlenebilmektir” dedi.
Allah bizlere de onlar gibi şehitler gibi mücahitçe yaşamayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şubesi Antakya ve İskenderun’da “Şehitler gecesi ve Necmettin Erbakan’ı anma” programı düzenledi Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şubesi Antakya ve İskenderun’da “Şehitler gecesi ve Necmettin Erbakan’ı anma” programı düzenledi Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şubesi Antakya ve İskenderun’da “Şehitler gecesi ve Necmettin Erbakan’ı anma” programı düzenledi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.