KADINA YÖNELİK ŞİDDETE DUR DE!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir eğitimin altına imza attı.
HBB yönetici ve personelinin katıldığı Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele eğitiminde Hukuk Koruma Sorumlusu Cansu Sayılır, kadına yönelik şiddet ve şiddetle mücadele başlıklarında bilgiler verdi. Eğitimde sosyalleşme sürecinde toplumsal cinsiyet ve eşitsizliği ile kadın hakları konuları da detaylıca ele alındı.
Aile içi şiddet ile mücadelede rol oynayan faktörleri; fiziksel, cinsel, psikolojik ve ekonomik şiddet konularını ele alan Sayılır, HBB personeline şiddetin çocuklar üzerindeki etkilerini de anlattı. Kadına yönelik uygulanan şiddetin karşısında nelerin yapılabileceği ve ne gibi hizmetlerin alınabileceğinin de konuşulduğu eğitimin sonunda, HBB personeli kadına yönelik şiddetin her zaman karşısında durduğunu bir kez daha dile getirdi.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE DUR DE! KADINA YÖNELİK ŞİDDETE DUR DE! KADINA YÖNELİK ŞİDDETE DUR DE! KADINA YÖNELİK ŞİDDETE DUR DE!

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.