Genç Tay-kik Spor Okulu Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti

Genç Tay-kik Spor Okulu Antrenörü Heval Özbahçeci ve Türkiye Wushu kung fu Şampiyonasında derece yapan öğrencileri, elde ettikleri başarılarını Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) İskenderun Temsilciliğini ziyaret ederek, İskenderun kamuoyu ile paylaştılar.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez ve üyelerin ağırladığı Wushu Şampiyonlarının hedeflerinde milli takım forması ve ülkemizi dünya şampiyonasında temsil etmek var. Antrenör Heval Özbahçeci, “5-16 Şubat tarihleri arasında Antalya Kemer’de yapılan Türkiye Wushu Şampiyonasına 12 sporcumuz ile katıldık. 3 birincilik 5’te ikincilik elde ettik. Sporcularımızın elde ettiği bu başarı bizleri sevindirdi. İskenderun’un adını da en iyi şekilde temsil etmenin ayrı bir gururunu yaşadık. Şampiyona için çok çalıştık, durmadan yılmadan daha çok çalışıp daha çok kazanacağız. Bu şampiyonanı bir diğer önemli yanı ise milli takım seçmeleri olmasıdır. Ümit ediyorum ki sporcularımız milli takıma seçilir ve milli takımımızla birlikte bayrağımız göklerde, İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinleteceğiz Allah’ın izniyle” derken, wushu spor dalının tamamen bir savunma dalı olduğunun altını çizdi.
Spor salonlarında sporcular ile birlikte tam bir aile ortamı içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerinden söz Antrenör Özbahçeci, “Amacımız gençleri kötü alışkanlıklarında uzat tutmak ve gerçekleştirdiğimiz sosyal aktiviteler ile de sporu onlara sevdirmektir. Bizim spor salonunda olmazsa olmazımız sporcuların ders notlarıdır” dedi.
HGC Başkanı Temizyürek ve HGC İskenderun temsilcisi Sabriye Sönmez, “Katıldığınız şampiyonada başarı getirmişsiniz, sizler Hatay için bir değersiniz. Spor hayatınızda sizlere başarılar dileriz” dediler.
Kemer’de yapılan Türkiye Wushu Şampiyonasında derece yapan sporcuların isimleri (kendi kategorilerinde) şöyle; A Gençler Nazlıcan Buluc tuı shou 1., A gençler Hilal Gök tuı shou 1., B gençler Yaren Pişgin tuı shou 1., B gençler Ahmet Eren Demir lıght sanda 2., B gençler Cham Chaker sanda 2., B minik bayanlar Gülseren Berra Çıracı lıght sanda 2., Büyük Bayanlar Melike Sürücü 2., Büyük Bayanlar Heval Özbahçeci 2.

Genç Tay-kik Spor Okulu Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti Genç Tay-kik Spor Okulu Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti Genç Tay-kik Spor Okulu Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.