DÖRTYOL’DA “BAHÇEŞEHİR KOLEJİ” FIRTINASI ESECEK

Eğitim camiasının itibarlı temsilcilerinden aynı zamanda Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüsü Kurucu Temsilcisi Kadir Can Karakayalı, 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde faaliyete başlayacak olan Dörtyol Bahçeşehir Koleji’nin başarılarla dolu bir kampüs olacağına vurgu yaptı. Bahçeşehir Koleji Dörtyol tanıtımı, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’nda basın toplantısıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüsü Kurucu Temsilcisi Kadir Can Karakayalı, Bahçeşehir Okulları Genel Müdürü Özlem Dağ, Genel Müdür Yardımcısı Savaş Bayar, eğitim duayeni Atila Karakayalı ve basın mensupları katıldı.
“DÖRTYOL KAMPÜSÜ ÇOCUKLARI GELECEĞE TAŞIYAN DÜNYA GENÇLERİ YETİŞTİRECEK”
İlk olarak söz alan Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüsü Kurucu Temsilcisi Kadir Can Karakayalı, öğrenci kapasitesinin 1200 olduğunu belirttiği konuşmasında, “Kampüsümüz 13 dönümlük 7200 m2 kapalı alana sahip. Açık spor alanları ve sosyal alanlar mevcut. Kapalı yüzme havuzu, laboratuvarlarla anaokuldan başlayarak liseye kadar eğitimin her aşamasında kaliteli eğitim hizmeti verilecek. Bölgedeki yetenekli çocuklara Bahçeşehir Okulları’nın tüm eğitim ve teknik imkanları sunulacak. En donanımlı öğretmenlerle çalışacağız. En donanımlı öğretmenlerimizden eğitim alan öğrenciler, mezun olduklarında Türkiye’nin ve dünyanın en itibarlı üniversitelerde eğitim alacaklardır” diye konuştu.
“DÖRTYOL KAMPÜSÜ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”
Ardından söz alan Bahçeşehir Okulları Genel Müdürü Özlem Dağ, Dörtyol kampüsünü çok önemsediklerine dikkat çektiği konuşmasında, “Dörtyol eğitimi, bilim ve teknolojiyi, evrensel değerleri özünde benimsemiş bir şehir. Bu bakış açısı, Bahçeşehir’in eğitim felsefesiyle bire bir örtüşüyor. Dünyadaki eğitimde en doğru, en yeni eğitim modeli ve yenilikleri öğrencilerin ihtiyaç duyduğu gereksinimleri okuldaki uygulamalarla perçinliyoruz. Eğitimimizin çağdaş bir felsefe anlayışı vardır, o da Türkiye’nin geleceğine nasıl gençler yetiştirebiliriz sorusunun yanıtıdır. 54 yıldır kurucumuz ve yönetim kurulu başkanımız Enver Yücel Türkiye’ye emek veriyor. Dörtyol bizim için çok kıymetli. Dışardan bakıldığında Dörtyol Bahçeşehir bir bina, bir okul, yeni bir kampüs gibi görünebilir. Bizim için Dörtyol, Bahçeşehir Koleji zincirinin çok önemli halkalarından biridir. Bu bakımdan Bahçeşehir Koleji Dörtyol Kampüsü Kurucu Temsilcisi Kadir Can Karakayalı ve kıymetli babası Atila Karakayalı’ya eğitime yaptıkları katkılarından ve saygıdeğer emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Okul öğretmenleri, aileler ve veliler bu sürecin önemli paydaşları. Bahçeşehir Edirne’den Kars’a kadar kaliteli eğitim hizmetini başarıyla yapıyor. Bahçeşehir Üniversitesi de akademik gücüyle bu sürece önemli katkılar sunuyor. Bahçeşehir Üniversitesi dünyada 7 ülkede akredite olarak hizmet veriyor. Çocuklarımız ailelerine, topluma ve ülkeye faydalı olsun diye çaba sarf ediyoruz” şeklinde görüş ortaya koydu. Son olarak söz alan Bahçeşehir Okulları Genel Müdür Yardımcısı Savaş Bayar da, başarı kervanına Dörtyol’un da eklenmesinden duyduğu gurur ve kıvancı dile getirdi. Basın toplantısının son bölümünde soru cevap bölümüne geçildi.

DÖRTYOL’DA “BAHÇEŞEHİR KOLEJİ” FIRTINASI ESECEK DÖRTYOL’DA “BAHÇEŞEHİR KOLEJİ” FIRTINASI ESECEK DÖRTYOL’DA “BAHÇEŞEHİR KOLEJİ” FIRTINASI ESECEK DÖRTYOL’DA “BAHÇEŞEHİR KOLEJİ” FIRTINASI ESECEK

Önceki İçerikREFLÜYÜ AZALTACAK BESLENME ÖNERİLERİ
Sonraki İçerikCHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Önal’dan HGC İskenderun Temsilciliğine Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.