Dikkat !! Toz Taşınımı Meydana Gelecek

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu geçmesi beklenirken, kıyı kesimlerin sağanak yağışlı, iç kesimlerin yağmur, yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Kuzeyli ve doğulu yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor. Gece saatlerine kadar Hatay kıyı kesimleri, Osmaniye çevreleri ile kuzey kesimlerde güneyli ve doğulu yönlerden kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR:

Denizlerimizde Uyarı!!! Doğu Akdeniz’de devam eden fırtına, doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) esmesi bekleniyor. Fırtınanın bugün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Bölgemizde etkili olan toz taşınımı, yarın (Cuma) öğleden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

meteoroloji 3
meteoroloji 3
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.