İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt, İstanbul’da TÜYAP’ın Düzenlemiş Olduğu Mobilya Fuarına Katıldı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt, İstanbul’da düzenlenen Mobilya Fuarına katıldı.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve MOS Fuarcılık A.Ş. iş birliği ve Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği ile kıtaları kesiştiren İstanbul’da Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı açıldı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı; ürün gruplarına göre ayrılmış 25 Salonda 3000’den fazla yerli ve yabancı marka katılımı ile ülkemizin ve Avrupa’nın en büyük fuarı oldu ve ziyaretçilerin akınına uğradı.

İskenderun’dan da TÜYAP Fuarına Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firmalar katıldı.

İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt ta fuara katıldı. Türkiye’de yılın ahisi seçilen İskenderunlu mobilya ustası Behzat Böke’de fuara özel olarak davet edildi ve kendisi için stant yeri ayarlandı.

Mimar Kaan Özyurt ile birlikte Ahşap mobilya ustası Behsat Bökeyi ziyaret eden İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt, “Bölgemizin adını başarı ile dünyaya duyuran Behzat Böke Ustamızı fuarda ziyaret ettik. Yapmış olduğu işler ve başarılarından dolayı kendisini bir kez daha tebrik ediyoruz” dedi.

Mobilya ustası Behzat Böke ise, “Kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “TÜYAP Fuarında şehrimizi en iyi şekilde temsil etmenin onurunu yaşıyoruz. Bizleri ziyaret eden ilgi ve alakalarını esirgemeyen halkımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt, İstanbul’da TÜYAP’ın Düzenlemiş Olduğu Mobilya Fuarına Katıldı İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt, İstanbul’da TÜYAP’ın Düzenlemiş Olduğu Mobilya Fuarına Katıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.