İSKENDERUN DA KARA KARTAL YUVASINA KONDU

“İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Yeni Binası Yoğun Katılım ve Coşku İle Hizmete Açıldı İskenderun Başiktaşlılar Derneği Yeni binası Şehit Pamir Caddesi Kuyumcular Çarşısı üzerinde yoğun katılım ve coşkulu bir şekilde açılışı gerçekleştirildi.

Beşiktaşa gönül veren yediden 77 ye herkes hafta sonu Beşiktaşlılar Dernek binasının açılışına katıldı. Kışın soğuk gününe aldırış etmeyen Beşiktaş sevdalıları, Kara kartalların İskenderun’daki yeni binasının açılışına Beşiktaşın yönetiminden taraftarına kadar herkes katılarak, takımlarına sahip çıktılar.
İskenderun Beşiktaşlılar Dernek binasının açılışına Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Beşiktaş Derneklerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban, Beşiktaş Dernekler Koordinatörü Emin Biber, İskenderun Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Sedat Uysal, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkan Vekili Gassan Kuran, Adana Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Uğur Kızıl ve Yönetimi, Hatay Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Mehmet Yıldız, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Gaziantep ve Kahramanmaraş Dernek
Başkanları, Adana Beşiktaşlı İşadamları (ABSİAD) Dernek Başkan ve yöneticileri,
taraftarlar, basın mensupları ve Beşiktaşa gönül verenler katıldı.
İskenderun Beşiktaşlılar Derneği’nin açılış kurdelesi törenle kesilirken, davetliler
yeni binayı gezdiler. Açılış sonrası Hep birlikte Beşiktaş armalı yaş pasta kesilirken, protokol ve Yöneticiler Beşiktaş ile özdeşleşen kartal selamı ile davetliler selamlandılar.

İSKENDERUN DA KARA KARTAL YUVASINA KONDU İSKENDERUN DA KARA KARTAL YUVASINA KONDU İSKENDERUN DA KARA KARTAL YUVASINA KONDU İSKENDERUN DA KARA KARTAL YUVASINA KONDU İSKENDERUN DA KARA KARTAL YUVASINA KONDU İSKENDERUN DA KARA KARTAL YUVASINA KONDU İSKENDERUN DA KARA KARTAL YUVASINA KONDU İSKENDERUN DA KARA KARTAL YUVASINA KONDU İSKENDERUN DA KARA KARTAL YUVASINA KONDU

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.