MHP Hatay Milletvekeli Lütfi Kaşıkçı ve İlçe Yönetimi İTSO’yu Ziyaret Etti

MHP Hatay Milletvekili Kaşıkçı; “Ülkenin Kurtuluşu Enerji Kaynaklarında”

MHP Hatay milletvekili Lüfi Kaşıkçı, Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Keskin, İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve İlçe Yönetimi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, ülke ve bölge ekonomisindeki son gelişmeler
değerlendirildi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, şehrin ekonomik yapısı, ekonomideki son gelişmeler, sektörlerde yaşanan sorunlar hakkında milletvekili Lütfi Kaşıkçı’ya bilgiler verdi.
Ziyarette ağırlıklı olarak enerji de yaşanan sorunlar, enerji kaynaklarının ülkemiz ve iş dünyası için ne kadar önemli olduğu konuları ele alındı.
MHP Hatay milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu ve çok zengin enerji kaynaklarına sahip olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye’nin kurtuluşu enerji kaylarında. Enerjide dışa bağımlılıktan kurtulmalıyız. Doğalgazın büyük bir bölümünü yurt dışından temin ediyoruz.
Hükümetimizin yapmış olduğu araştırmalar neticesinde ülkemizde özellikle Karadeniz ve Akdeniz de çok büyük doğalgaz rezervleri bulundu. Önümüzdeki süreçte başta doğalgaz olmak üzere diğer enerji kaynaklarını harekete geçirmemiz durumunda Türkiye ekonomik yönden çok daha güçlü bir ülke haline gelecektir. Enerji kaynakların düşmesi ile bu düşüş işletmelere yansıyacak, daha ucuz enerji kullanımı ile daha çok üretim yapılacak ve maliyetler de azalacaktır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
MHP Hatay milletvekili Lüfi Kaşıkçı, İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve İlçe Yönetiminin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları MuhsinYeter, Mahir Taner, İTSO Yönetim Kurulu üyesi Müfit Tenniğlu, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten, Meclis üyeleri Tahsin Öztekin, Mamut Karagüzel, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, yer aldı.

MHP Hatay Milletvekeli Lütfi Kaşıkçı ve İlçe Yönetimi İTSO’yu Ziyaret Etti MHP Hatay Milletvekeli Lütfi Kaşıkçı ve İlçe Yönetimi İTSO’yu Ziyaret Etti MHP Hatay Milletvekeli Lütfi Kaşıkçı ve İlçe Yönetimi İTSO’yu Ziyaret Etti MHP Hatay Milletvekeli Lütfi Kaşıkçı ve İlçe Yönetimi İTSO’yu Ziyaret Etti MHP Hatay Milletvekeli Lütfi Kaşıkçı ve İlçe Yönetimi İTSO’yu Ziyaret Etti

Önceki İçerikArsuz, Dörtyol ve Antakya’da Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
Sonraki İçerikİçişleri Bakanlığı Hurda araçlarla ilgili genelge yayınladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.