Hatay Valiliği Hava Durumuyla İlgili Bilgi Yayınladı

Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerin yağmurlu, iç kesimlerin yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksek kesimlerin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda kuvvetli, iç kesimlerde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Kuzeyli ve doğulu yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra Anamur ile Silifke arasında ve iç kesimlerde kuzeybatıdan kuvvetli rüzgar, yer yer fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.

UYARILAR:

28.01.2022 sabah saatlerine kadar tarımsal faaliyetlerin devam ettiği Doğu Akdeniz Bölgesinde gece ve sabah saatlerinde kıyılarda hafif, iç kesimlerinde orta kuvvette, yükseklerinde kuvvetli zirai don olayı beklendiğinden çiftçilerimizin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Denizlerimizde Fırtına; Doğu Akdeniz’in batısında akşam saatlerinden itibaren (Anamur ile Silifke arası) kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın perşembe günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.