AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’dan AKİYAD’a Ziyaret

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’da en fazla takipçisi olan sosyal medya kullanıcıların bazıları ile, Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği’nde (AKİYAD) bir araya geldi. Milletvekili Yayman, AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık’a, İnternet habercileri ve yayıncılarını aynı çatı altında toplamayı amaçlayan oluşuma sağladığı katkıdan dolayı plaket takdim etti.

Günümüzde, İnternet haberciliği ve sosyal medyanın takip edilemez bir hızla büyüdüğüne dikkat çeken TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, doğru kullanıldığında çok büyük faydalarını gördüğümüz dijital medyanın, özgür ancak; bilinçli, tarafsız ve toplumun hassasiyetlerine duyarlı bir şekilde kamuoyunu bilgilendirmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Komisyon çalışmalarında dijital medyanın her alanını ayrıntılı bir şekilde ele alıyoruz. Google, Youtube, Whatsapp gibi küresel dijital mecra araçlarının Türkiye temsilcileri ile sürekli diyalog halindeyiz. İnternet haberciliği başta olmak üzere, insanların takdirini kazanıp takip ettiği sosyal medya hesapları, fenomen, youtuber ve benzeri yayıncılar ile de bir plan dahilinde görüşmelere başladık. İlk toplantımızı da AKİYAD aracılığı ile gerçekleştirip, Hatay’ımızın tüm güzelliklerini dünyaya duyuran sosyal medya kullanıcılarımız ile bir araya geldik. Eşsiz coğrafyası, tarihi, kültürü, turizmi ve mutfağı ile ülkemiz ve yaşadığımız dünya için ayrı bir değer olan Hatay’ın tanıtımını en iyi bir şekilde yapmak, en önemli sorumluluğumuz olmalıdır” dedi.

Milletvekili Yayman, bu toplantıları belirli aralıklarla düzenli olarak gerçekleştireceklerini, bölgemizde en fazla takip edilen sosyal medya hesaplarının sahiplerinin sorunlarını da, çözüme kavuşturmak için gerekenleri yapacağını da sözlerine ekledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’dan AKİYAD’a Ziyaret

Önceki İçerikHBB YÖNETİCİLERİ KRİZ YÖNETİMİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
Sonraki İçerikUsta oyuncu Fatma Girik hayatını kaybetti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.