GÜNGÖR, “Genel Kurul Sonrası Kolları Sıvadı. Yine Yeniden Sahalardayız”

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör,
MMK Metalurji ve Yol Bulan’da Emekçilerle Buluştu

“Daha Çok Çalışacağız, Emekçi Kardeşlerimizin Her Daim Yanında Yer Almaya Devam Edeceğiz”

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, MMK Metalurji ve Yol
Bulan’da Emekçilerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
Genel Kurul sonrası işi sıkı tutan, sendikanın başarı çıtasını daha yukarlara çıkartmak için işçinin hakkını daha çok korumak ve sendikayı bölgede lider duruma getirmek için kolları sıvayan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör dur durak bilmiyor.

Güngör yaptığı açıklamasında; “Hafta içerisinde MMK Metalurji’de emekçilerle ve işyeri
temsilcileri ile birlikte, kongre sonrasında teşekkür ziyaretinde bulunduk. Devam eden toplu iş sözleşmesi ile ilgili gelinen son durumu paylaştık. Akabinde Bölgemizde faaliyet gösteren
YOLBULAN Metal İşyerimizi de ziyaret ederek, Delege ve Şube seçimlerinde vermiş oldukları
katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ettik. TİS görüşmeleri hakkında bilgilendirme yaptık. Samimi destekleri ve katkılarından dolayı emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

GÜNGÖR, “Genel Kurul Sonrası Kolları Sıvadı. Yine Yeniden Sahalardayız” GÜNGÖR, “Genel Kurul Sonrası Kolları Sıvadı. Yine Yeniden Sahalardayız” GÜNGÖR, “Genel Kurul Sonrası Kolları Sıvadı. Yine Yeniden Sahalardayız” GÜNGÖR, “Genel Kurul Sonrası Kolları Sıvadı. Yine Yeniden Sahalardayız”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.