Oda Başkanı Erol Akın güven tazeledi.

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası tek listeyle gerçekleştirilen Genel kurul ile yeni yönetimini belirlerken, Başkan Erol Akın da üyelerden güvenoyu alarak, güven tazeledi.

İsa Taş Plazada gerçekleştirilen Genel Kurulda divan başkanlığına seçilen HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği) Başkanı Abdulkadir Teksöz, her platformda şoför esnafına devletin desteğini istediklerini ifade ederek “ÖTV ve KDV’siz şoför esnafına akaryakıt sağlanmalı, bunları sağlarsak Eğer şoför esnafımız rahatlar. Şoför esnafımızın rahatlamasıyla birlikte iğneden iplikte ucuzluk olur. Çünkü mazota zam geldiği zaman diğer ürünlerin de nakliyesine zam geliyor” dedi.

İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın “Bununla beraber kantinciler, kahveciler, servisçiler, 18 ay işyerlerini açamayan arkadaşlarımız oldu. Cumartesi Pazar yattılar. Dolmuşçularımız yarım kapasite çalıştılar. Keza yük taşıyan kamyoncu arkadaşlarımızın da durumu aynıydı. Bunların çözümü için dünyada olduğu gibi ülkemizde de esnafımızın en az yarayla bu süreci atlatması için çaba harcamaktayız. Bu konuda sayfalar dolusu çalışma dosyası oluşturduk. Özellikle taşıma sektöründeki kamyoncu arkadaşlarımızın bir takım sorunları var. Bunlar Birliklerimiz, Federasyon ve Konfederasyonlarımız aracılığıyla Bakanlık düzeyinde çalışmalar yürütülüyor” şeklinde konuştu.

Oda Başkanı Erol Akın güven tazeledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.