BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’DAN ORTODOKS KİLİSESİNE ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, farklı kültür ve inançtaki vatandaşların İskenderun’da yıllardır kardeşçe yaşadığını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Ortodoks kilisesini ziyaret ederek Hıristiyan vatandaşların noel bayramını kutladı.

Başkan Fatih Tosyalı,”İskenderun’umuz tarih boyunca farklı inanç ve medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Aynı gelenekleri paylaşan bir toplumun bireyleri olarak sevinçte ve kederde birlikte olduğumuz gibi, kültürümüzün bir gereği olan önemli günlerimizi ve dini bayramlarımızı hoşgörü içinde birlikte idrak etmenin hazzını yaşamaktayız. Bu vesileyle tüm Hıristiyan hemşerilerimizin Noel Bayramını kutluyor, en derin sevgi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

İskenderun Ortodoks Vakfı Başkanı Can Teymur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı’nın bizleri ziyareti bizleri memnun etmiştir. İskenderun barış ve huzur ve kardeşlik kentidir. İskenderun’daki bu hoşgörü ortamı tüm dünyaya örnek olmalıdır. Biz birlikte İskenderun’uz ” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’DAN ORTODOKS KİLİSESİNE ZİYARET BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’DAN ORTODOKS KİLİSESİNE ZİYARET BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’DAN ORTODOKS KİLİSESİNE ZİYARET BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’DAN ORTODOKS KİLİSESİNE ZİYARET

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.