İTSO Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

“İTSO’nun Hayata Geçirdiği Projeler Ekonomiye Değer Katıyor”
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Okan Belli Başkanlığında gerçekleştirildi.
Aralık ayı Meclis toplantısı pandemi tedbirleri kapsamında sosyal mesafe dikkate alınarak gerçekleştirildi
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Aralık ayı meclisinde 2021 yılı faaliyet raporu, gelir giderler ve ekonomide yaşanan son gelişmeler ele alındı.
İTSO’da Eğitim, Toplantı Proje, Protokollerle Yoğun Bir Yıl Geçirdi
Aralık ayı Meclis toplantısında konuşan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Oda olarak her yıl olduğu gibi bu yılı da dolu dolu bir yıl oldu. 2021 yılında Odamızda çok yönlü eğitimler, ziyaretler, toplantılar, projeler, protokol ve yardımlarla geçirdik. Gerek meclis üyelerimiz, gerek oda personellerimize yönelik eğitim ve toplantılar oldukça verimli geçti. Meslek Komitelerimizin özverili çalışmaları ve yaptıkları toplantılarla bu raporlar en yetkili mercilere iletildi. İTSO Başkanı olarak tüm üyelerimizin sorunları ile yakından ilgilendik ve bu sorunların çözümüne yönelik gerek yerel gerekse Ankara nezdinde görüşmelerimiz ve girişimlerimiz oldu. B sınıfı Akredite bir oda olarak bir çok önemli projelere de imza attık ve bu projelerin bazıları da devam etmektedir” dedi.
İTSO’nun Projeleri Bölge Ekonomisine Değer Katıyor
2019-2021 yılları arasında gerçekleştirdiği projelerle bölge ekonomisine ayrı bir değer kattıklarını, yeni iş ve istihdam sağlayacak olan projeleri hayata geçirdiklerinin altını çizen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “DOĞAKA ve İskenderun Teknik Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Kaynakçılık Mükemmeliyet Merkezi Projesine odamız tarafından ortaklık sağlanmıştır. Yine İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), İskenderun Ticaret Odası (İTSO) ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ortaklığındaki Kaynak Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi projesi son kabul sözleşmesi imza töreni yapılmıştır. Yine 2021 yılı içerisinde İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen Odamızın ortağı olduğu “Güvenli İş, Güvenli Gelecek” AB hibe projesi gerçekleştirilmiştir” dedi.
İTSO Aralık ayı meclis toplantısında Muhasip Üye Gassan Kuran, meclis üyelerini gelir gider ve tahmini bütçe ile ilgili bilgilendirdi.
İTSO Aralık ayı Meclisinde, Hesapları İnceleme Komisyon Başkan yardımcısı Necati Sert gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.
İTSO Aralık Ayı meclis toplantısının ardından Kurucular kurulu toplantısı da gerçekleştirildi.
İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkan Yardımcısı Levent Çam, Vakfın çalışmaları ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirirken, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Muhasip Üye Yüksel Cirdi de Vakfın gelir ve giderleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
İTSO Aralık ayı Meclis ve Kurucular Kurulu toplantısında gündemdeki konular görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi

İTSO Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi İTSO Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi İTSO Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi İTSO Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi İTSO Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Önceki İçerikHatay İçin Zirai Don Uyarısı
Sonraki İçerikBELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’DAN ORTODOKS KİLİSESİNE ZİYARET
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.