KIRIKHAN İLÇE KONGREMİZE YOĞUN İLGİ

Saadet Partisi 7. olağan Kırıkhan İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti.
Esnaf Kefalet Kooperatif Salonu’nda yağmura rağmen yoğun ilginin olduğu kongreye GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, eski il başkanı İsmet Oğur Okay, İYİ Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Çito, Büyük Birlik Partisi Kırıkhan İlçe Başkanı Hasan Kelce, Kırıkhan Esnaf Kefalet Koop. Başkanı İsmail Toklucu, Kırıkhan Elektrikçiler ve Bobinajcılar Odası Başkanı Halit Uyar, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar bayrağı yere düşürmeyen Atilla Erol başkanımızla budan sonrada el birliği çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kırıkhan yönetimine de şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra çok daha iyi yerlerde olacağız. Bugünkü iş başındakilere 19 yıl kredi tanındı. Ama artık sonuna gelindi. 19 yıl aradan sonra bize bir fırsat daha verin diyorlar. Bizim olmadığımız iktidarda sorunlar devam eder. Bundan sonra tekrar bizim için toparlanmanın zamanı geldi. Rabbim memleketimize zeval vermesin korktuğumuz hiçbir şeyi başımız getirmesin, umarım bir an önce sükunete kavuşuruz” ifadelerini kullandı.

Yeniden İlçe Başkanı Seçilen Atilla Erol ise, günümüzde pek çok insanın geçim mücadelesi verdiği bir ortamda Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisinde çalışmak çok önemlidir. Yılmadan bıkmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
İl Başkanı Mustafa Eğe de, İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Atilla Erol’u ve yeni yönetimi tebrik ederek yeni dönemde de el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KIRIKHAN İLÇE KONGREMİZE YOĞUN İLGİ KIRIKHAN İLÇE KONGREMİZE YOĞUN İLGİ KIRIKHAN İLÇE KONGREMİZE YOĞUN İLGİ

Önceki İçerikArsuz’u Yine Sel Vurdu
Sonraki İçerikKaymakam Gökpınar’dan İMEAK DTO İskenderun Şubesine Nezaket Ziyareti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.